Meer succes in affiliate marketing met een datafeed!

Er zijn ervaren mensen uit de affiliate wereld die beweren dat een kwalitatief hoogwaardige datafeed van adverteerders de omzet uit een partner programma kan verdubbelen. Waarom? Een goede datafeed wordt vrijwel altijd opgenomen op een website die daarvoor is ingericht (bijvoorbeeld een productvergelijker of productzoekmachine), dit in tegenstelling tot het traditionele advertentie materiaal als tekstlinks en banners. Ook kleinere en op het eerste gezicht minder interessante webwinkels voor het plaatsen van een banner worden met een datafeed wel opgenomen en hebben een grote kans dat ook hun producten worden getoond op hoogwaardige websites met gerichte bezoekers.


Performance advertising network Zanox

Data-extract werkt nauw samen met performance advertising network Zanox. Een groot deel van onze ontwikkelde affiliate datafeeds worden geexploiteerd via het datafeed management-systeem van dit bedrijf.

Zanox bemiddeld tussen adverteerders en exploitanten (affiliates) voor het maken van reclame in ruil voor een commissie op de verkoop van een product (performance-based). Zanox beschikt over een uitgebreid serverpark met eigen ontwikkelde software die de kliks, leads en verkopen nauwkeurig meten en bijhouden. Voor meer informatie neem een kijkje op de website van Zanox .

In samenwerking met Zanox hebben wij een proces ontwikkeld dat naadloos productinformatie van een webshop via het affiliate tracking systeem doorgeeft aan de gebruikers die de datafeeds (streams) vervolgens importeren in hun eigen database en kunnen gebruiken voor het verdienen van commissie via performance based data driven concepten.


Service voor directe adverteerders en consultants of andere netwerken

Voor adverteerders en consultants bieden wij de mogelijkheid tot datafeed ontwikkeling en het verrijken van bestaande datafeeds op basis van een overeengekomen afspraak.